Forbedre Huset Ditt Ved å Bruke Dette Rådet

0 Comments

Hjemmeforbedring betyr ikke nødvendigvis å fullføre en oppgradering inne i hjemmet. Reparasjoner på oppkjørselen eller grooming plenen din kan også betraktes som hjemmeforbedring. Det er mange ting under denne paraplyen, og det er mye du bør lære før du prøver å håndtere forbedringer. Sjekk ut disse gode tipsene.

Når du velger en entreprenør for et hjem renovering, sørg for å finne noen du stoler på. Utfør intervjuer som om du ansetter en personlig assistent. Du må la denne entreprenøren inn i hjemmet ditt og jobbe med dem på daglig basis. Det er bedre å velge en du stoler på fra begynnelsen enn å møte personlighetssammenstøt senere.

Du kan realisere store besparelser på kjøkkenet ombygging ved ganske enkelt å raffinere eksisterende skap, i stedet for å kjøpe nye skap. Mal alle basene og bytt ut dørene og maskinvaren for å få et nytt utseende. Du vil modernisere hele kjøkkenet uten å bruke mye penger.

Male hullene der panel vil møtes. Uavhengig av omsorg du tar når du installerer panel, kan den gamle veggen noen ganger bli sett viser gjennom panel. For å unngå dette sette opp panel og måle hvor det møter. Dekk det området med en stripe av maling som passer til panel, så det vil være nesten usynlig.

Når det gjelder oppussing, la de store jobbene til fagfolk. Du kan ende opp med å få vei over hodet med utgifter, bøter, og lappeteppe hvis du prøver å gjøre mer enn du faktisk er i stand til. Fagfolk vil vite ins og outs om tillatelser og forskrifter. De vil også være bundet til en kontrakt så det vil være dem som taper Hvis prosjektet tar lengre tid enn forventet eller ender opp med å koste mer.

Prøv ditt beste for å fargekoordinere rommene dine når du maler dem på nytt. Du vil ikke kaste folk av når de kommer og besøker hjemmet ditt med farger som ikke stemmer overens. Du vil vise folk at du kjenner stil, en av de beste måtene å gjøre dette på er med en god fargekombinasjon.

Ikke tss ut skitne soveromsdører. Ta ned døren og slip den. Du vil avsløre det nakne treet. Få litt oljebasert maling som du vil ha, og mal den med en malingsrulle. Hvis du vil ha et annet utseende, kan du prøve å bytte knottene ut for noe litt mer fancy.

Du kan lage enkel kunst for veggen ved å kjøpe noen ensfargede bilderammer og rive ut bilder fra gamle barnebøker. Illustrasjoner fra slike som Alice in Wonderland, Wizard of Oz og så videre er svært populære. De gjør stor gammeldags veggkunst, og legger til et snev av personlighet til hjemmet ditt.

Det spiller ingen rolle om du prøver å kaste på noe nytt tapet eller trekke opp et gammelt teppe, hjemmeforbedringene dine vil ikke gå som planlagt med mindre du er riktig forberedt og kunnskapsrik om hva du prøver å gjøre. Forsikre deg om at du tar denne informasjonen på alvor og jobber med å implementere det du har lest ovenfor.

Oppussingsveiledning For Nybegynnere