Øk Hjemmets Verdi Med Disse Ideene Om Forbedring Av Hjemmet

0 Comments

De fleste hus er å finne seg selv i behov av reparasjoner eller oppussing på et eller annet tidspunkt. Her er noen nyttige tips å formidle! Forhåpentligvis vil dette spare deg både tid og penger ved å gjøre det riktig første gang. Les videre for noen gode råd.

Hver del av fast eiendom er underlagt byggeforskrifter; kunnskapsrike land kjøperen vil undersøke disse kodene i god tid før du foretar et kjøp. Uten riktig forskning kan kravene i lokale koder og reguleringsforskrifter gi en ekkel overraskelse til grunneiere som har tenkt å bygge et nytt hjem eller forbedre et eksisterende.

Skifte maskinvaren i hjemmet ditt som doorknobs, hengsler, trekker, lysarmaturer, etc, kan forvandle et hjem fra en epoke til en annen. Det er en rask og enkel måte å gjøre hjemmet ditt ser nyere og mer oppdatert bare ved å bytte ut disse små detaljene. Børstet nikkel og kobber er flotte nye trender som vil krydre opp utseendet ditt.

Unngå å gjøre dyre renoveringer basert på personlig smak. Utgifter $1 000 en flis på badet kan virke som en god plan, men oddsen er hvis du til slutt selger, vil du ikke hente inn de pengene. Hvis endringen er ikke noe som kan bli verdsatt av noen andre enn deg, vurdere å gjøre noe annerledes.

Når det gjelder oppussing, bør du vurdere å legge til flere fans i huset ditt for å hjelpe i de varme månedene. Dette er viktig fordi løpende vifter vil koste betydelig mindre enn air condition, og gir en kjølefordel også. Husk også at en vifte bare gir kjølefordel når du er i rommet, så slå den av hvis rommet ikke vil bli okkupert.

Før du bruker kjøkkenskapskuffene til å sette inn redskaper og andre ting, bør du vurdere en løsning for å holde dem rene. Mange rabatt- og dollarbutikker selger vinyltapet som har en lim tilbake. Klipp et stykke av det selvklebende tapetet for å passe til skuffen din, skrell deretter av underlaget og fest. Å ta dette trinnet vil forhindre at skuffene dine blir skadet, og tapetet kan enkelt skrelles av og erstattes.

Når du plasserer skruer og muttere i oppbevaringsbeholdere, bruk varmt lim. Uansett hvor organisert du er, kan det være vanskelig å finne et lite stykke maskinvare i butikken din. Skriftlige etiketter vil bli klumpet sammen.

Hvis du føler at du trenger å gran opp stuen din, legg til et dristig trykk for å gi den litt stil og personlighet. Leopard- eller sebratrykk kan pakke et slag i moderasjon.

Hold boller med frisk frukt på spisebordet og kjøkkenbenkene. Bruk en dekorativ tarm og fyll den med bananer, forhåndsvaskede epler, appelsiner, til og med druer. Ikke bare vil boller med frukt legge skjønnhet til hjemmet ditt de vil være der når du trenger den raske snack.

Er du klar til å begynne? Husk ‘ en penny frelst er en krone opptjent. Så, ta deg tid til å lese på forhånd for å unngå unødvendige feil. Bruk tipsene ovenfor for å hjelpe deg med å spare tid og penger.